Lajme & Evente - Albanet

Lajme & Evente

April 4, 2018

Hippo – Anglishtja pa limit (English Without Borders)

Konkursi Ndërkombëtar Hippo, i cili organizohet një herë në vit në shtete të ndryshme të botës, synon të promovojë rëndësinë e njohjes së gjuhës angleze në […]
April 4, 2018

Java frankofone 2018

Në muajin e frankofonisë, java jonë frankofone 26 – 30 mars, përfshiu klasat II-IX, duke zhvilluar veprimtari krijuese në shkollën Albanët. Klasat II-III, të cilat nuk […]
April 4, 2018

Forca e fërkimit

Klasa VI me mësuese Eltonën, zhvilloi veprimtari praktike për të kuptuar dhe mësuar çfarë është forca e fërkimit dhe si i pengon ajo trupat në një […]
March 25, 2018

Emisioni Gjurmet Institucioni Aresimor Jo Publik Albanet

March 25, 2018

Projekti i Anglishtes “Describe and create a local plant guide”

Ndjekim së bashku zhvillimin e një ore anglishteje! Klasat e gjashta në këtë projekt sollën lule origjinale të një kopshti të përbotshëm. Plani mësimor përfshin përshkrimin, […]
March 25, 2018

Konkursi i matematikës “Kangaroo” (Kangur)

Në fillim të viteve 80, mësuesi i matematikës Peter O’Halloran në Australi, krijoi një konkurs të korrigjueshëm nga kompjuteri, ku mijëra nxënës mund të marrin pjesë […]
March 25, 2018

Nëna, universi i mirësisë

Koncerti “Nëna, universi i mirësisë”, ishte një nga surprizat më të bukura që mund t’i bëjë një artist i vogël nënës, figurë e cila na shoqëron […]