Lajme & Evente - Albanet

Lajme & Evente

March 25, 2018

Projekti i matematikës

Në lëndën e matematikës, u zhvillua projekti krijues për klasat e gjashta, me temë “Figurat dhe trupat gjeometrikë”. Klasa e ndarë në grupe, ndërtoi kënde lojrash […]
March 25, 2018

Edukimi nëpërmjet artit

Në edukim rëndësia e artit është primar. Nëpërmjet ngjyrave zhvillojmë imagjinatën dhe fantazinë, përcjellim ndjesinë e së bukurës, edukojmë vullnetin dhe përqëndrimin. Në këtë projekt, fillimisht […]
January 13, 2018

Traditat shqiptare

Traditat shqiptare si mikpritja, bujaria, nderi, fisnikëria të trashëguara brez pas brezi u prezantuan nga nxënësit e klasave të pesta në veprimtarinë me teme “Traditat” . […]
January 13, 2018

Të gjithë jemi inteligjent

Albanët e klasave të katërta njohuritë e marra rreth asaj se çfarë është inteligjenca si koncept dhe llojeve të saj i prezantuan nëpërmjet aktiviteti me temë […]
January 13, 2018

Projektet e para të këtij viti

Cikli i lartë Përkushtim, bashkëpunim, punë , por dhe shumë kënaqësi shoqëruan projektet e para të këtij viti. Temat e zgjedhura dhe grupet e formuara mbi […]
January 12, 2018

Viti i Ri

Albanët më të vegjël festuan Vitin e Ri mes këngëve, vjershave , kërcimeve dhe dramatizimeve , të cilat erdhën përmes gëzimit të tyre fëmijëror. Gjallëria e […]
January 10, 2018

Regjistrimet e reja 2018-2019

Ju njoftojmë se duke filluar nga data 11 Janar hapen regjistrimet e reja për vitin akademik 2018 – 2019 në shkollën “Albanët”. Procesi i regjistrimit kalon […]