Ekskursione - Albanet
December 13, 2022

“Arkeologu i vogël”

Në lidhje me aktivitetet e muajit të historisë që organizon shkolla, bashkëpunuam me Muzeun Kombëtar në lidhje me temën “Arkeologu i vogël”. Nxënësit e klasës V, […]
December 13, 2022

Nxënësit e klasës së shtatë kanë vizituar sot ambjentet e stacionit meteorologjik, MeteoAlb.

Nxënësit e klasës së shtatë kanë vizituar sot ambjentet e stacionit meteorologjik, MeteoAlb. Në kuadër të temave “Moti dhe klima” në lëndën e Gjeografisë, ata u […]
December 13, 2022

Vizitë në fermën Albanet

Nxënësit e klasës së VII, të V dhe të IV, kaluan nje ditë argëtuese në fermën “Albanët”. Duke shijuar rrezet e diellit organizuan aktivitete te ndryshme.
June 22, 2017

Ekskursione

Kjo javë u shoqërua me ekskursione të shumta në shkollën Albanët. Duke filluar nga klasat e para deri në klasën e nëntë nxënësit shijuan disa orë […]