Lajme - Albanet
March 3, 2019

Sporti është shëndet

Në shkollën tonë një vend të rëndësishëm zë edhe sporti. Një ndeshje e jashtëzakonshme basketbolli, sikur të ishin profesionistë të vërtetë, është luajtur nga nxënësit e […]
March 3, 2019

Klasa e VII Orë praktike, lënda fizikë.

Veprimtari me qëllim hulumtimin e “Energjisë Potenciale Gravitacionale”. Kjo ishte ora e fizikës në të cilën nxënësit studiuan varësinë e EPG nga masa e trupit dhe […]
March 3, 2019

Gjashtë vëllezërit peshkatarë

Nxënësit e klasës së II-A, tregimin e bukur “Gjashtë vëllezërit peshkatarë” e dramatizuan, duke performuar si aktorë të vërtetë. Ata interpretuan me shumë kreativitet, imagjinatë, shkathtësi, […]
March 3, 2019

Detyrat dhe përgjegjësitë tona

Nxënësit e klasave të dyta të shkollës “Albanët” realizuan në lëndën Edukim për shoqërinë projektin me temë: “Detyrat dhe përgjegjësitë tona”. Ata punuan në grupe për […]
January 27, 2019

Dita e parë e shkollës

Në shkollën “Albanë” filloi viti i ri akademik 2018 – 2019. Data 17 shtator shënoi nisjen e një fillimi të ri plot me energji dhe surpriza. […]
January 27, 2019

“Dhuro një xhup, ngroh një zemër”

Shkolla jonë e ka vërtetuar gjithmonë, që të ndihmosh të tjerët të pasuron shpirtin. Nxënësit e ciklit të ulët, së bashku me një përfaqësuese të shoqatës […]
December 15, 2018

Albanët së shpejti me një surprizë mësimore, edukative dhe shumë argëtuese!