June 22, 2017

Olimpiada çertifikata

Rreth pesëdhjetë fitues në olimpiadën kombëtare të matematikës Kangaroo të zhvilluar në rang kombëtar. Rezultate të pritshme pas një pune dhe mbështetje të vazhdueshme të nxënësve […]
May 16, 2017

Mësojmë përmes projekteve

“Mësojmë përmes projekteve”, kështu u titullua koncerti përmbyllës i klasave të Ciklit të Ulët. Numrat më të zgjedhur të projekteve të secilës klasë, erdhën në skenën […]