Aktivitet festiv me temë “Traditat” - Albanet

Aktivitet festiv me temë “Traditat”

Në kuadër të Festave të Nëntorit nxënësit e klasës së pestë organizuan dhe shfaqën një aktivitet festiv me temë “Traditat”
December 13, 2022
Ne kuadër të festave të 28 – 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë.
December 13, 2022

Aktivitet festiv me temë “Traditat”

Në kuadër të Festave të Nëntorit nxënësit e klasës së pestë organizuan dhe shfaqën një aktivitet festiv me temë “Traditat”
Nëpërmjet fjalës, zërit dhe lëvizjes ata përcollën tek të ftuarit traditën, kulturën folkloristike si pasurinë më të çmuar të popullit shqiptarë. Të veshur bukur nën koloritin e ngjyrave të veshjeve të krahinave të ndryshme, nxënësit interpretuan, kënduam, vallëzuan, duke përcjelle emocione tek të pranishmit në sallë.