Konkurs - Albanet
Në orën e Abetares organizuam një veprimtari sa edukuese aq edhe argëtuese.
December 13, 2022
Ftesa drejtuar gazetarit Eraldo Harlicaj u bë për të përcjellë ndjesinë dhe gjithë eksperiencën e kaluar nga shqiptarët në kalimin e La Manshit në mënyrë ilegale.
December 13, 2022

Konkurs

Në kuadër të festave të Nëntorit nxënësit e klasave të IV organizuan një konkurs midis tyre, rreth temave që janë trajtuar deri më tani në lëndën e historisë. Në konkurs u përfshinë pyetje rreth ngjarjeve më të rëndësishme që kanë ndikuar në formimin e shtetit shqiptar.
Përkushtimi, dëshira për të mësuar më shumë, si dhe serioziteti ishin cilësitë që nxënësit nxorën në pah gjatë gjithë aktivitetit.