Ne kuadër të festave të 28 - 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë. - Albanet

Ne kuadër të festave të 28 – 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë.

Aktivitet festiv me temë “Traditat”
December 13, 2022
Në kuadër të festave të 28 – 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë.
December 13, 2022

Ne kuadër të festave të 28 – 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë.

Ne kuadër të festave të 28 – 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë.
Nëpërmjet poezive, muzikës dhe veshjeve tradicionale ata dëshmuan krenarinë që ndjejnë ndaj atdheut.
Ju prezantojmë këtë ditë aktiviteti nëpërmjet disa fotove që do të mbeten si gjithmonë aset në albumin e shkollës sonë.