Parashkollore - Albanet
March 3, 2019

Profesionet

“Ëndërroj të bëhem si…” Kjo ishte tema mësimore për fëmijët e klasave përgatitore. Të ndihmuar nga prindërit dhe mësuesja, ata mësuan më shumë rreth profesioneve të […]
January 27, 2019

Viti i Ri

Festat erdhën ndryshe tek albanët e vegjël. Babagjyshi së bashku me fëmijët organizuan një festë me rastin e Vitit të Ri, që do ngelet e paharruar […]
January 27, 2019

“Të ndryshëm, por të barabartë”

Të gjithë ndryshojmë nga njeri-tjetri, por jemi të barabartë në liritë dhe veprimet tona. Në këtë konkluzion arritën nxënësit e parashkollorit. Kjo temë u zhvillua në […]
January 27, 2019

Dita e parë e shkollës

Në shkollën “Albanë” filloi viti i ri akademik 2018 – 2019. Data 17 shtator shënoi nisjen e një fillimi të ri plot me energji dhe surpriza. […]
January 27, 2019

“Dhuro një xhup, ngroh një zemër”

Shkolla jonë e ka vërtetuar gjithmonë, që të ndihmosh të tjerët të pasuron shpirtin. Nxënësit e ciklit të ulët, së bashku me një përfaqësuese të shoqatës […]
January 27, 2019

“Fshati dhe qyteti”

Metodologjitë e reja aplikohen edhe te parashkollorët. “Albanët e vegjël” temat mësimore “Qyteti” dhe “Fshati” i zhvilluan me veprimtari praktike duke eksploruar rrugët e qytetit. Ata […]
January 27, 2019

Projekt: “Katër fazat e ciklit të fluturës”

Të mësuarit përmes projekteve është diçka e zakontë për shkollën tonë. Kjo u pa edhe në orën e diturisë, ku klasat përgatitore krijuan me mjete të […]