Lajme & Evente - Albanet

Lajme & Evente

December 13, 2022

Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore

Në lëndën e diturisë së natyrës, sot nxënësit e klasës së 3-A prezantuan projektin me temë “Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore”. Të ngrënit […]
December 13, 2022

Në kuadër të festave të 28 – 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë.

Në kuadër të festave të 28 – 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë. Nëpërmjet poezive, muzikës dhe veshjeve tradicionale ata dëshmuan […]
December 13, 2022

Ne kuadër të festave të 28 – 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë.

Ne kuadër të festave të 28 – 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë. Nëpërmjet poezive, muzikës dhe veshjeve tradicionale ata dëshmuan […]
December 13, 2022

Aktivitet festiv me temë “Traditat”

Në kuadër të Festave të Nëntorit nxënësit e klasës së pestë organizuan dhe shfaqën një aktivitet festiv me temë “Traditat” Nëpërmjet fjalës, zërit dhe lëvizjes ata […]
December 13, 2022

Në kuadër të Festave të Nëntorit nxënësit e klasës së pestë organizuan dhe shfaqën një aktivitet festiv me temë “Traditat”

Në kuadër të Festave të Nëntorit nxënësit e klasës së pestë organizuan dhe shfaqën një aktivitet festiv me temë “Traditat” Nëpërmjet fjalës, zërit dhe lëvizjes ata […]
December 13, 2022

Ftesa drejtuar gazetarit Eraldo Harlicaj u bë për të përcjellë ndjesinë dhe gjithë eksperiencën e kaluar nga shqiptarët në kalimin e La Manshit në mënyrë ilegale.

Në themel të synimeve të tij, arsimi ka edukimin e brezave dhe kjo nuk mund të zhvillohet vetëm në një muaj letërsie apo një muaji kushtuar […]
December 13, 2022

Konkurs

Në kuadër të festave të Nëntorit nxënësit e klasave të IV organizuan një konkurs midis tyre, rreth temave që janë trajtuar deri më tani në lëndën […]