Lajme & Evente - Albanet

Lajme & Evente

January 27, 2019

Festat e 28-29 Nëntorit

Me rastin e festave të 28-29 Nëntorit, nxënësit e parashkollorit festuan dhe u argëtuan veshur kuq e zi. Ata punuan me materiale të ndryshme, duke krijuar […]
January 27, 2019

Gjyshet

Gjyshet falin dashuri në çdo moment. Në shkollë erdhën gjyshet e nxënësve të parashkollorit, të cilat kishin sjellë gatime të ndryshme, bërë nga duart e tyre. […]
January 27, 2019

Të gjithë në festë

Gëzuar festën e Hallouinit! Edhe pse të vegjël, festuan dhe gëzuan nën maskat e tyre shumëngjyrëshe. Halloween-i erdhi edhe për fëmijët e parashkollorit në shkollën “Albanët”. […]
January 27, 2019

Ora e edukimit fizik

Parashkollorët e vegjël, sot në orën e edukimit fizik, mësuan se si të mbanin topin e basketbollit. Ora rrodhi natyrshëm dhe fëmijët u argëtuan duke mësuar […]
December 15, 2018

Atdheu im

“Atdheu im” kështu u titullua aktiviteti i nxënësve të klasave të gjashta! Nën ngjyrat e flamurit dhe koloritit të veshjeve kombëtare ata kënduan, recituan, kërcyen duke […]
December 15, 2018

Gjuhët e huaja

Gjuhët e huaja janë një galaksi komunikimi. Aty eksplorohet bota gramatikore, të mësuarit në gjuhët: angleze, gjermane, franceze dhe italiane janë një argëtim i përditshëm për […]
December 15, 2018

Orët mësimore në shkollën “Albanët”, art dhe vlerë më vete

Në shkollën tonë, çdo ditë dhe çdo orë mësimore është e veçantë. Ndërthurja e teknikave mësimore me lojërat e ndryshme zënë vendin kryesor. Kjo bën që […]