Lajme & Evente - Albanet

Lajme & Evente

March 3, 2019

Make a class book of five senses poem

Nxënësit e klasës së IV-A realizuan projektin me temë “Make a class book of five senses poem”. Nxënësit punuan në grupe dyshe dhe përdoren fjalët e […]
March 3, 2019

Kultura dhe Tradita e vendit tonë

Nxënësit e klasave të katërta organizuan një orë të integruar midis lëndës së Historisë dhe Qytetarisë me temë: “Kultura dhe tradita e vendit tonë”. Nxënësit të […]
March 3, 2019

Klasa IX Orë praktike, lënda Fizikë

Tema “Veprimtari me qëllim hulumtimin e qarkut elektrik”. Në këtë orë nxënësit ndërtuan makete shtëpish, vizatuan skemën e qarkut për maketin dhe më pas bënë zbatimin […]
March 3, 2019

Klasa e VII Orë praktike, lënda fizikë.

Veprimtari me qëllim hulumtimin e “Energjisë Potenciale Gravitacionale”. Kjo ishte ora e fizikës në të cilën nxënësit studiuan varësinë e EPG nga masa e trupit dhe […]
March 3, 2019

Gjashtë vëllezërit peshkatarë

Nxënësit e klasës së II-A, tregimin e bukur “Gjashtë vëllezërit peshkatarë” e dramatizuan, duke performuar si aktorë të vërtetë. Ata interpretuan me shumë kreativitet, imagjinatë, shkathtësi, […]
March 3, 2019

Detyrat dhe përgjegjësitë tona

Nxënësit e klasave të dyta të shkollës “Albanët” realizuan në lëndën Edukim për shoqërinë projektin me temë: “Detyrat dhe përgjegjësitë tona”. Ata punuan në grupe për […]
January 27, 2019

Viti i Ri

Festat erdhën ndryshe tek albanët e vegjël. Babagjyshi së bashku me fëmijët organizuan një festë me rastin e Vitit të Ri, që do ngelet e paharruar […]