Lajme & Evente - Albanet

Lajme & Evente

December 15, 2018

Orët mësimore në shkollën “Albanët”, art dhe vlerë më vete

Artet zënë një vend të rëndësishëm në shkollën tonë. Arti pamor , kërcimi dhe muzika realizojnë orë mësimore duke ndjekur metodat e reja të mësimdhënies. Aty […]
December 15, 2018

Kampionati i IV-t i Futbollit dhe Basketbollit

Kampionati i IV-t i Futbollit dhe Basketbollit në shkollën “Albanët” zhvilloi ndeshje me të gjitha klasat për djem dhe vajza. Adrenalina dhe disiplina karakterizojnë edukimin fizik […]
December 15, 2018

Albanët së shpejti me një surprizë mësimore, edukative dhe shumë argëtuese!

October 31, 2018

Dita e parë e shkollës në shkollën “Albanët”

Në shkollën “Albanët u hapën dyert sërisht për vitin e ri akademik 2018-2019. Data 17 shtator shënoi nisjen e një fillimi të ri plot me energji […]
May 6, 2018

Revista Albanet

May 6, 2018

Prezantimi i projekteve të ciklit të lartë

Prezantimi i projekteve të ciklit të lartë Prezantimi i temave të projekteve të ciklit të lartë dhuroi realizime profesionale. Nxënësit u përcollën këshilla dhe kërkesa që […]
April 17, 2018

Prezantimi i projekteve

Cikli i ulët, pasi punoi me projektet duke përzgjedhur temat, duke punuar në grupe me materialet përkatëse dhe duke i aplikuar ato jashtë klase, prezantoi sot […]