Ekskursion kl V - Albanet
Ekskursion kl IX
May 6, 2022
Njoftim!📢 Për shkak të kërkesave të shumta nga prindërit, kemi vendosur që të mundësojmë një datë ekstra provimi më 14 Maj 2022.
May 9, 2022

Ekskursion kl V

Klasa e V ishte sot në qytetin e Krujës, duke kaluar një ditë të veçantë, në këtë qytet po të veçantë.
Vizita e tyre u përqëndrua në Kalanë e Krujës, ku ata shijuan pamjen e bukur dhe historike që ajo mbart.