Mëngjesi në shkollën Albanët nisi me zërat e ëmbël të nxënësve tanë. Albanët e vegjël shijuan aktivitetet e përgatitura me shumë dashuri nga mësueset e tyre, ndërsa më të rriturit dhuruan përqafime të ngrohta. Sa bukur është të ritakohemi! Suksese! - Albanet

Mëngjesi në shkollën Albanët nisi me zërat e ëmbël të nxënësve tanë. Albanët e vegjël shijuan aktivitetet e përgatitura me shumë dashuri nga mësueset e tyre, ndërsa më të rriturit dhuruan përqafime të ngrohta. Sa bukur është të ritakohemi! Suksese!

Pas pushimeve verore, u rikthyhem përsëri në shkollë Mjedise të ngrohta, plot ngjyra dhe miqësore i mirëpritën nxënësit tanë
September 30, 2022
Shkolla Albanët pati nderin dhe kënaqësinë të inaguroje bibliotekën frankofone
September 30, 2022

Mëngjesi në shkollën Albanët nisi me zërat e ëmbël të nxënësve tanë. Albanët e vegjël shijuan aktivitetet e përgatitura me shumë dashuri nga mësueset e tyre, ndërsa më të rriturit dhuruan përqafime të ngrohta. Sa bukur është të ritakohemi! Suksese!

Mëngjesi në shkollën Albanët nisi me zërat e ëmbël të nxënësve tanë. Albanët e vegjël shijuan aktivitetet e përgatitura me shumë dashuri nga mësueset e tyre, ndërsa më të rriturit dhuruan përqafime të ngrohta. Sa bukur është të ritakohemi! Suksese!