Pas pushimeve verore, u rikthyhem përsëri në shkollë Mjedise të ngrohta, plot ngjyra dhe miqësore i mirëpritën nxënësit tanë - Albanet

Pas pushimeve verore, u rikthyhem përsëri në shkollë Mjedise të ngrohta, plot ngjyra dhe miqësore i mirëpritën nxënësit tanë

Aplikoni për t’u bërë pjesë e kampit nga data 20 Qershor deri më 12 Gusht.
May 16, 2022
Mëngjesi në shkollën Albanët nisi me zërat e ëmbël të nxënësve tanë. Albanët e vegjël shijuan aktivitetet e përgatitura me shumë dashuri nga mësueset e tyre, ndërsa më të rriturit dhuruan përqafime të ngrohta. Sa bukur është të ritakohemi! Suksese!
September 30, 2022

Pas pushimeve verore, u rikthyhem përsëri në shkollë Mjedise të ngrohta, plot ngjyra dhe miqësore i mirëpritën nxënësit tanë

Pas pushimeve verore, u rikthyhem përsëri në shkollë
Mjedise të ngrohta, plot ngjyra dhe miqësore i mirëpritën nxënësit tanë.

Suksese të gjithëve dhe njjë vit sa më të mbarë shkollor!