FORMULAR APLIKIMI PËR BURSË STUDIMI! - Albanet
Prezantimi i projekteve CU
April 27, 2022
Ekskursion kl IX
May 6, 2022

FORMULAR APLIKIMI PËR BURSË STUDIMI!

FORMULAR APLIKIMI PËR BURSË STUDIMI!🧾
Kriteret📄 për përzgjedhjen e fituesve janë si më poshtë:
✅️ 20% nota mesatare vjetore e vitit paraardhës.
✅️ 60% testi që zhvillon te ne.
✅️ 20% intervista me psikologen e shkollës dhe drejtues.

📑KUOTAT E LIRA:
– Klasa I 12 vende të lira
– Klasa II 3 vende të lira
– Klasa III 2 vende të lira
– Klasa IV 2 vende të lira
– Klasa V 2 vende të lira
– Klasa VI 1 vend i lirë
– Klasa VII 2 vende të lira
– Klasa VIII 1 vend i lirë
– Klasa IX 3 vende të lira

🗓 Datat e përzgjedhjes janë 07.05.2022 dhe 04.06.2022

Ju ftojmë të aplikoni duke plotësuar FORMULARIN


Për më tepër informacion, ju ftojmë të na telefononi në 📱0682013381 ose të na vizitoni në adresën: 📍Rr. Dëshmorët e Fekenit Nr: 66/1 Ish-parku i Autobusëve, pas Qendrës Globe, Tiranë.