Uncategorized - Albanet
September 30, 2022

Shkolla Albanët pati nderin dhe kënaqësinë të inaguroje bibliotekën frankofone

Shkolla Albanët pati nderin dhe kënaqësinë të inaguroje bibliotekën frankofone pranë Departamentit të gjuhëve të huaja e cila do tju japi mundësojë nxënësve të shfletojnë afro […]
September 30, 2022

Mëngjesi në shkollën Albanët nisi me zërat e ëmbël të nxënësve tanë. Albanët e vegjël shijuan aktivitetet e përgatitura me shumë dashuri nga mësueset e tyre, ndërsa më të rriturit dhuruan përqafime të ngrohta. Sa bukur është të ritakohemi! Suksese!

Mëngjesi në shkollën Albanët nisi me zërat e ëmbël të nxënësve tanë. Albanët e vegjël shijuan aktivitetet e përgatitura me shumë dashuri nga mësueset e tyre, […]
September 30, 2022

Pas pushimeve verore, u rikthyhem përsëri në shkollë Mjedise të ngrohta, plot ngjyra dhe miqësore i mirëpritën nxënësit tanë

Pas pushimeve verore, u rikthyhem përsëri në shkollë Mjedise të ngrohta, plot ngjyra dhe miqësore i mirëpritën nxënësit tanë. Suksese të gjithëve dhe njjë vit sa […]
May 16, 2022

Aplikoni për t’u bërë pjesë e kampit nga data 20 Qershor deri më 12 Gusht.

Nëse dëshironi që fëmija juaj ta kalojë këtë verë në kontakt me natyrën,🏕 Kampi Albanët vjen sërish këtë vit për të gjithë fëmijët e moshës 5-12 […]
May 9, 2022

Njoftim!📢 Për shkak të kërkesave të shumta nga prindërit, kemi vendosur që të mundësojmë një datë ekstra provimi më 14 Maj 2022.

Njoftim!📢 Për shkak të kërkesave të shumta nga prindërit, kemi vendosur që të mundësojmë një datë ekstra provimi më 14 Maj 2022. Ndërkohë ju ftojmë të […]
May 6, 2022

Ekskursion kl V

Klasa e V ishte sot në qytetin e Krujës, duke kaluar një ditë të veçantë, në këtë qytet po të veçantë. Vizita e tyre u përqëndrua […]
May 6, 2022

Ekskursion kl IX

Klasa e IX kaloi dy ditë mjaft të bukura, në një ekskursion në qytetin e gurtë të 𝙶𝚓𝚒𝚛𝚘𝚔𝚊𝚜𝚝𝚛𝚎̈𝚜 por edhe në qytetin e bukur të Tepelenës […]