Lajme & Evente - Albanet

Lajme & Evente

November 6, 2017

Java globale e kodimit

Shkolla Albanët u bë pjesë e Javës globale të kodimit. Nxënësit e klasave të gjashta, të shtata, të teta dhe të nënta me mbështetjen e Albanian […]
November 6, 2017

Koncert për gjyshërit

Këngë, valle, aktrim, poezi, të gjitha këto vetëm për gjyshet dhe gjyshërit. Albanët e klasës së dytë A kanë dhënë një koncert për këta spektatore të […]
November 6, 2017

Vjeshtë e artë

Fëmijët e klasave përgatitore me duart e vogla sollën dhe prezantuan vjeshtën e artë tek prindërit e tyre.  
September 9, 2017

Atmosferë festive sot në kopshtin tonë

Disa për herë të parë, disa të mësuar tashmë ,kanë vizituar mjediset e kopshtit “Albanët” të përshtatura sipas grupmoshave. Këngët,  kërcimet, bisedat, përkushtimi i mësueseve bënë […]
June 22, 2017

T’i duam dhe t’i mbrojmë kafshët

“T’i duam dhe t’i mbrojmë kafshët” ishte tema e projektit të zhvilluar nga klasat e para në IJP Albanët. Një projekt me karakter shkencor , edukues, […]
June 22, 2017

Festa e zogjve

Të veshur më kostume shpendësh, nxënësit e klasave të dyta, performuan në ajrin e pastër vjersha,këngë e shumë kuriozitete mbi zogjtë. Me shumë mjeshtëri ata realizuan […]
June 22, 2017

Kampi veror

Mirë se erdhët në kampin veror Albanët! Sapo kemi filluar me larminë e aktiviteteve për këtë verë. Sport, pikturë, kërcim, aktrim, lojëra uji, lojëra tavoline, lojëra […]