Eksursion në Pezë - Albanet
Dita Botërore e Ujit
March 24, 2022
Klasa e V-të në fermë
March 30, 2022

Eksursion në Pezë

Sot, nxënësit e klasave të VI-a, VII-a dhe VIII-a kaluan një ditë mjaft argëtuese në zonën piktoreske të Pezës. Ata u shoqëruan nga mësuesit e shkollës dhe kryen aktivitete të ndryshme, më argëtuese ishin lojërat si: futbolli, volejbolli etj.