Shkolla Albanët pati nderin dhe kënaqësinë të inaguroje bibliotekën frankofone - Albanet

Shkolla Albanët pati nderin dhe kënaqësinë të inaguroje bibliotekën frankofone

Mëngjesi në shkollën Albanët nisi me zërat e ëmbël të nxënësve tanë. Albanët e vegjël shijuan aktivitetet e përgatitura me shumë dashuri nga mësueset e tyre, ndërsa më të rriturit dhuruan përqafime të ngrohta. Sa bukur është të ritakohemi! Suksese!
September 30, 2022
Projekti ”Toka në sistemin diellor”
October 19, 2022

Shkolla Albanët pati nderin dhe kënaqësinë të inaguroje bibliotekën frankofone

Shkolla Albanët pati nderin dhe kënaqësinë të inaguroje bibliotekën frankofone pranë Departamentit të gjuhëve të huaja e cila do tju japi mundësojë nxënësve të shfletojnë afro 400 libra të të gjitha fushave. Kjo bibliotekë ju mundësua shkollës sonë nga organizata botërore LION CLUB në bashkpunim të ngushtë me Ambasadën Franceze.
Në inagurim morën pjesë personalitete të rëndësishëm si:
– Jean Luc PUYAU,atasheu i Ambasadës së Francës në Shqipëri.
– Marc dhe Martine Melguen nga Lion Club i Bordosë.
– Bérenger THIBAUT,Drejtori i Turizmit për Ballkanin:
Vacances Albanie dhe Petit Futé.
Një falenderim special shkon për znj. Helena Kadare e cila ka zgjedhur të jetë pagëzuesja e bibliotëkës sonë.