Lojra popullore - Albanet
Semafori Magjik
April 6, 2022
Panairi i ushqimeve
April 8, 2022

Lojra popullore

Sot, në orën e fiskulturës, klasa e katërt u përfshi në lojra të ndryshme popullore, nën drejtimin e mësueses specialiste të edukimit fizik. Lojërat janë gjithmonë zbavitje dhe kënaqësi për fëmijët e vegjël!