Projekte - Albanet
January 27, 2019

Orë mësimore e artit pamor “Luajmë dhe krijojmë duke përdorur format gjeometrike”

Cilat janë format gjeometrike? Çfarë mund të krijojmë duke i përdorur ato? Këtë e zbuluam sot, me nxënësit e klasave përgatitore, në orën e artit pamor. […]
January 27, 2019

Të gjithë në festë

Gëzuar festën e Hallouinit! Edhe pse të vegjël, festuan dhe gëzuan nën maskat e tyre shumëngjyrëshe. Halloween-i erdhi edhe për fëmijët e parashkollorit në shkollën “Albanët”. […]
December 15, 2018

Gjuhët e huaja

Gjuhët e huaja janë një galaksi komunikimi. Aty eksplorohet bota gramatikore, të mësuarit në gjuhët: angleze, gjermane, franceze dhe italiane janë një argëtim i përditshëm për […]
December 15, 2018

Orët mësimore në shkollën “Albanët”, art dhe vlerë më vete

Në shkollën tonë, çdo ditë dhe çdo orë mësimore është e veçantë. Ndërthurja e teknikave mësimore me lojërat e ndryshme zënë vendin kryesor. Kjo bën që […]
December 15, 2018

Albanët së shpejti me një surprizë mësimore, edukative dhe shumë argëtuese!

May 6, 2018

Prezantimi i projekteve të ciklit të lartë

Prezantimi i projekteve të ciklit të lartë Prezantimi i temave të projekteve të ciklit të lartë dhuroi realizime profesionale. Nxënësit u përcollën këshilla dhe kërkesa që […]
April 17, 2018

Prezantimi i projekteve

Cikli i ulët, pasi punoi me projektet duke përzgjedhur temat, duke punuar në grupe me materialet përkatëse dhe duke i aplikuar ato jashtë klase, prezantoi sot […]