Lajme & Evente - Albanet

Lajme & Evente

June 22, 2017

Koncerti i fundvitit

Suksesi i nxënësve tanë dhe i punës së palodhur të stafit Alban shkëlqeu përsëri! Albanët erdhën si kurrë ndonjëherë! Puna artistike e zhvilluar me këta fëmijë […]
June 22, 2017

Të gjithë jemi inteligjentë

Veprimtaria me temë “Të gjithë jemi inteligjentë” e zhvilluar nga nxënësit e klasës së IV a,b, ishte një projekt i cili lejoi dhe ju dha mundësi […]
June 22, 2017

Dita e shkencës (Cikli i ulët)

Të mësojmë duke u praktikuar dhe të praktikojmë çdo gjë që mësojmë. Në kuadër të kësaj filozofie u zhvillua Dita e Shkencës në ciklin e ulët. […]
June 22, 2017

Dita e shkencës

Lëndët e përfshira: Fizikë, Kimi, Biologji, Informatikë. Mësuesit udhëheqës: Eltona Gora, Kongres Dalipaj Në këtë ditë nxënësit e klasave VI, VII, VIII dhe IX u mblodhën […]
May 16, 2017

Mësojmë përmes projekteve

“Mësojmë përmes projekteve”, kështu u titullua koncerti përmbyllës i klasave të Ciklit të Ulët. Numrat më të zgjedhur të projekteve të secilës klasë, erdhën në skenën […]
May 16, 2017

Projekt ndërlëndor cikli i lartë

Nxënësit dhe moderatorët e grupeve treguan përgjegjshmëri të lartë, impenjim, fantazi dhe aftësi të shumfishta për të realizuar synimet dhe mesazhet e temave përkatëse. Nxënësit prezantuan […]
May 16, 2017

Projektet ndërlëndore në klasat III – IV – V

Projektet ndërlëndore në klasat III- IV- V u prezantuan sipas klasave me tema të përcaktuara më parë. Përzgjedhja e temave u bë sipas klasave për t’iu […]