Lajme & Evente - Albanet

Lajme & Evente

June 22, 2017

Ekskursione

Kjo javë u shoqërua me ekskursione të shumta në shkollën Albanët. Duke filluar nga klasat e para deri në klasën e nëntë nxënësit shijuan disa orë […]
June 22, 2017

Olimpiada kangur

Në olimpiadën kombëtare të matematikës Kangaroo, në shkollën Albanët pati shumë fitues ,por rreth 24 prej tyre rezultuan me pikët më të larta dhe u çertifikuan […]
June 22, 2017

Olimpiada çertifikata

Rreth pesëdhjetë fitues në olimpiadën kombëtare të matematikës Kangaroo të zhvilluar në rang kombëtar. Rezultate të pritshme pas një pune dhe mbështetje të vazhdueshme të nxënësve […]
June 22, 2017

Festa e nënave

Festa e Nënës erdhi në shkollën “Albanët”, nga klasat e treta, të cilat nëpërmjet këngëve, vjershave dhe interpretimeve përcollën mesazhin më të bukur që mund t’i […]
June 22, 2017

Ekspozita e pikturës

Një ekspozitë në nivel profesionistësh paraqitën nxënësit e ciklit të lartë. Puna një vjeçare me mësuese Herolindën u pasqyrua me mjeshtëri të rrallë në punime me […]
June 22, 2017

Ekspozita e piktures (Cikli i ulet)

Magjia e ngjyrave bashkoi klasat e ciklit fillor në ekspozitën vjetore të pikturës. Kontrasti i ngjyrave, linjat dhe elementët artistik shoqëruan këtë ekspozitë më rreth 400 […]
June 22, 2017

Festa e Abetares

Shkëlqyen të gjithë nxënësit e klasave të para, në festën e tyre të parë, por jo të fundit. Kurorëzuan punën e një viti mësimor me sukses […]