Aplikoni për t'u bërë pjesë e kampit nga data 20 Qershor deri më 12 Gusht. - Albanet

Aplikoni për t’u bërë pjesë e kampit nga data 20 Qershor deri më 12 Gusht.

Njoftim!📢 Për shkak të kërkesave të shumta nga prindërit, kemi vendosur që të mundësojmë një datë ekstra provimi më 14 Maj 2022.
May 9, 2022
Pas pushimeve verore, u rikthyhem përsëri në shkollë Mjedise të ngrohta, plot ngjyra dhe miqësore i mirëpritën nxënësit tanë
September 30, 2022

Aplikoni për t’u bërë pjesë e kampit nga data 20 Qershor deri më 12 Gusht.

Nëse dëshironi që fëmija juaj ta kalojë këtë verë në kontakt me natyrën,🏕 Kampi Albanët vjen sërish këtë vit për të gjithë fëmijët e moshës 5-12 vjeç.

Aplikoni për t’u bërë pjesë e kampit nga data 20 Qershor deri më 12 Gusht.

Aplikoni duke plotësuar linkun tek FORMULARI:
🌐FORMULARI

Për më tepër informacion ju ftojmë të na telefononi në 📱0696325895 dhe 0682013381

Adresa: 📍Ferma Albanët
Gropaj, Prush, Tiranë.