Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore - Albanet

Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore

Në kuadër të festave të 28 – 29 Nëntorit, albanët e vegjël organizuan sot një aktivitet në fermë.
December 13, 2022
RREGULLORE PËR “MBROJTJEN, PËRPUNIMIN, RUAJTJEN DHE SIGURINË E TË DHËNAVE PERSONALE NË SHKOLLËN “ALBANËT”
October 13, 2023

Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore

Në lëndën e diturisë së natyrës, sot nxënësit e klasës së 3-A prezantuan projektin me temë “Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore”.
Të ngrënit shëndetshëm dhe me masë është baza për një të ardhme pa sëmundje dhe krijimin e një trupi dhe mendje vitale.