Në kuadër të Festave të Nëntorit nxënësit e klasës së pestë organizuan dhe shfaqën një aktivitet festiv me temë “Traditat” - Albanet

Në kuadër të Festave të Nëntorit nxënësit e klasës së pestë organizuan dhe shfaqën një aktivitet festiv me temë “Traditat”

Ftesa drejtuar gazetarit Eraldo Harlicaj u bë për të përcjellë ndjesinë dhe gjithë eksperiencën e kaluar nga shqiptarët në kalimin e La Manshit në mënyrë ilegale.
December 13, 2022
Aktivitet festiv me temë “Traditat”
December 13, 2022

Në kuadër të Festave të Nëntorit nxënësit e klasës së pestë organizuan dhe shfaqën një aktivitet festiv me temë “Traditat”

Në kuadër të Festave të Nëntorit nxënësit e klasës së pestë organizuan dhe shfaqën një aktivitet festiv me temë “Traditat”
Nëpërmjet fjalës, zërit dhe lëvizjes ata përcollën tek të ftuarit traditën, kulturën folkloristike si pasurinë më të çmuar të popullit shqiptarë. Të veshur bukur nën koloritin e ngjyrave të veshjeve të krahinave të ndryshme, nxënësit interpretuan, kënduam, vallëzuan, duke përcjelle emocione tek të pranishmit në sallë.