October 31, 2018

Dita e parë e shkollës në shkollën “Albanët”

Në shkollën “Albanët u hapën dyert sërisht për vitin e ri akademik 2018-2019. Data 17 shtator shënoi nisjen e një fillimi të ri plot me energji […]
May 6, 2018

Revista Albanet

January 13, 2018

Projektet e para të këtij viti

Cikli i lartë Përkushtim, bashkëpunim, punë , por dhe shumë kënaqësi shoqëruan projektet e para të këtij viti. Temat e zgjedhura dhe grupet e formuara mbi […]
January 10, 2018

Regjistrimet e reja 2018-2019

Ju njoftojmë se duke filluar nga data 11 Janar hapen regjistrimet e reja për vitin akademik 2018 – 2019 në shkollën “Albanët”. Procesi i regjistrimit kalon […]
September 9, 2017

Atmosferë festive sot në kopshtin tonë

Disa për herë të parë, disa të mësuar tashmë ,kanë vizituar mjediset e kopshtit “Albanët” të përshtatura sipas grupmoshave. Këngët,  kërcimet, bisedat, përkushtimi i mësueseve bënë […]
June 22, 2017

Kampi veror

Mirë se erdhët në kampin veror Albanët! Sapo kemi filluar me larminë e aktiviteteve për këtë verë. Sport, pikturë, kërcim, aktrim, lojëra uji, lojëra tavoline, lojëra […]
June 22, 2017

Olimpiada kangur

Në olimpiadën kombëtare të matematikës Kangaroo, në shkollën Albanët pati shumë fitues ,por rreth 24 prej tyre rezultuan me pikët më të larta dhe u çertifikuan […]