Java e projekteve në shkollën Albanët - Albanet
Java e projekteve në shkollën Albanët
April 22, 2022
Prezantimi i projekteve CU
April 27, 2022

Java e projekteve në shkollën Albanët

Sot ishte finalizimi i projekteve të nxënësve të Ciklit të Lartë, të cilët i prezantuan ato përpara jurisë. Të gjithë grupet prezantuan projektet e tyre, në një minutazh të përcaktuar më parë. Secili prej tyre kishte realizuar ide origjinale, duke iu përmbajtur temës dhe duke u munduar të shfaqnin më të mirën e tyre.