Viti i Ri - Albanet
“Të ndryshëm, por të barabartë”
January 27, 2019
Detyrat dhe përgjegjësitë tona
March 3, 2019

Viti i Ri

Festat erdhën ndryshe tek albanët e vegjël.

Babagjyshi së bashku me fëmijët organizuan një festë me rastin e Vitit të Ri, që do ngelet e paharruar për ta. Nxënësit pikturuan, recituan, kënduan dhe kërcyen.

U argëtuan me lojëra matematikore dhe me duart e vogla shkruan “Gëzuar!”