Dita e parë e shkollës - Albanet
“Dhuro një xhup, ngroh një zemër”
January 27, 2019
“Të ndryshëm, por të barabartë”
January 27, 2019

Dita e parë e shkollës

Në shkollën “Albanë” filloi viti i ri akademik 2018 – 2019.

Data 17 shtator shënoi nisjen e një fillimi të ri plot me energji dhe surpriza. Dita e parë pasoi me plot emocione për të gjithë fëmijët e parashkollorit, prindërit dhe mësuesit.

Nxënësit u pritën nga mësueset, ku secila prej tyre kishte përgatitur diçka speciale për mirëseardhjen. Buzëqeshjet, përqafimet, lotët e gëzimit dhe falenderimet pasuan më pas.

Pushimet verore kaluan dhe zilja e parë për këtë vit të ri shkollor ra…