“Dhuro një xhup, ngroh një zemër” - Albanet

“Dhuro një xhup, ngroh një zemër”

“Fshati dhe qyteti”
January 27, 2019
Dita e parë e shkollës
January 27, 2019

“Dhuro një xhup, ngroh një zemër”

Shkolla jonë e ka vërtetuar gjithmonë, që të ndihmosh të tjerët të pasuron shpirtin. Nxënësit e ciklit të ulët, së bashku me një përfaqësuese të shoqatës “Fundjava ndryshe”, bashkëpunuan dhe mblodhën veshje e ushqime. Këto ndihma ua dhuruan disa fëmijëve në nevojë.

Bamirësia nuk të varfëron!