“Të ndryshëm, por të barabartë” - Albanet

“Të ndryshëm, por të barabartë”

Dita e parë e shkollës
January 27, 2019
Viti i Ri
January 27, 2019

“Të ndryshëm, por të barabartë”

Të gjithë ndryshojmë nga njeri-tjetri, por jemi të barabartë në liritë dhe veprimet tona. Në këtë konkluzion arritën nxënësit e parashkollorit.

Kjo temë u zhvillua në formën e bashkëbisedimit me psikologen e shkollës, Jorida Cane. Më pas në klasë u zhvilluan aplikacione, ngjyrosje, punë me librin, ku nxënësit e parashkollorit e kuptuan më mirë mesazhin e kësaj teme, duke hedhur edhe idetë e tyre të pastra.

Për ta, sot ishte një ditë shumë e bukur.