Të gjithë në festë - Albanet
Ora e edukimit fizik
January 27, 2019
Gjyshet
January 27, 2019

Të gjithë në festë

Gëzuar festën e Hallouinit!

Edhe pse të vegjël, festuan dhe gëzuan nën maskat e tyre shumëngjyrëshe. Halloween-i erdhi edhe për fëmijët e parashkollorit në shkollën “Albanët”. Nxënësit festuan dhe u argëtuan duke realizuar aktivitete dhe punë të ndryshme, si kërcime, piktura dhe lojëra.

Nën ritmin e muzikës, ngjyrave dhe maskave albanët e vegjël e kaluan këtë ditë të veçantë.