Të gjithë jemi inteligjent - Albanet
Projektet e para të këtij viti
January 13, 2018
Traditat shqiptare
January 13, 2018

Të gjithë jemi inteligjent

Albanët e klasave të katërta njohuritë e marra rreth asaj se çfarë është inteligjenca si koncept dhe llojeve të saj i prezantuan nëpërmjet aktiviteti me temë “Të gjithë jemi inteligjent”.

Materialet teorike u përcollën nga nxënësit tek të ftuarit nëpërmjet power point. Kërcimi, fjala, kënga ishin format ku secili prej tyre arriti qëllimin e vet për t’ju treguar të ftuarve se sa inteligjent janë ato në fusha të ndryshme.