Format 2D, klasa e II-të ora e matematikës - Albanet
Dita e fundit e panairit të ushqimeve
April 15, 2022
Vizitë në qendrën TISS
April 15, 2022

Format 2D, klasa e II-të ora e matematikës

Sot nxënësit e klasës së dytë konkretizuan në lëndën e matematikës punën me format 2D dhe nëpërmjet simetrisë së tyre, i shprehën me anë të thyesave.