Dita e fundit e panairit të ushqimeve - Albanet
Panairi i ushqimeve
April 15, 2022
Format 2D, klasa e II-të ora e matematikës
April 15, 2022

Dita e fundit e panairit të ushqimeve

Sot ishte dita e fundit e panairit të ushqimeve dhe atë patën mundësinë për ta mbyllur nxënësit e klasës së VIII – të dhe të IX – të. Ashtu si në ditët e mëparshme të panairit, edhe nxënësit e sotëm sollën ushqimet e tyre të cilat ata i ofruan për klasat e tjera. Ky duket të ketë qenë një aktivitet mjaft zbavitës për të gjithë nxënësit e shkollës sonë, të cilët kanë mbetur shumë të kënaqur prej tij!!