Panairi i ushqimeve - Albanet
Veprimtari nga Agjensia Kombëtare e Ushqimit
April 11, 2022
Dita e fundit e panairit të ushqimeve
April 15, 2022

Panairi i ushqimeve

Në vazhdim të javës së panairit, sot ishte dita e klasës së gjashtë dhe të shtatë për të organizuar aktivitetin e tyre, duke sjellë ushqime të shumëllojshme që tërhoqën vëmendjen e klasave të tjera. Ata arritën të shisnin një pjesë të mirë të tyre, duke kënaqur kështu shokët e tjerë dhe njëri-tjetrin!