Ekspozita e pikturës - Albanet
Ekspozita e piktures (Cikli i ulet)
June 22, 2017
Festa e nënave
June 22, 2017

Ekspozita e pikturës

Një ekspozitë në nivel profesionistësh paraqitën nxënësit e ciklit të lartë. Puna një vjeçare me mësuese Herolindën u pasqyrua me mjeshtëri të rrallë në punime me tematika dhe teknika të ndryshme si akuarel, dritëhije, pastel, mozaik, kolazh etj.