Ekspozita e piktures (Cikli i ulet) - Albanet
Festa e Abetares
June 22, 2017
Ekspozita e pikturës
June 22, 2017

Ekspozita e piktures (Cikli i ulet)

Magjia e ngjyrave bashkoi klasat e ciklit fillor në ekspozitën vjetore të pikturës.

Kontrasti i ngjyrave, linjat dhe elementët artistik shoqëruan këtë ekspozitë më rreth 400 punime në teknika dhe tema të ndryshme.