Panairi i ushqimeve - Albanet
Orë projekt në lëndën e informatikës
April 8, 2022
Veprimtari nga Agjensia Kombëtare e Ushqimit
April 11, 2022

Panairi i ushqimeve

Sot organizuan panairin e tyre të ushqimeve klasat e IV-ta dhe e V-të. Ata sollën nga shtëpia ushqime të shumëllojshme, të cilat iu servirën të gjithë nxënësve të shkollës. Kjo atmosferë i bashkoi ata për një qëllim të përbashkët: shitjen e sa më shumë ushqimeve!