Klasa e IX në fermë - Albanet
Profesionet
March 3, 2019
Klasa e IX takim online me gazetaren Rudina Xhunga në orën e gjeografisë.
March 19, 2022

Klasa e IX në fermë

“Kjo është një nga ditët e bukura të nxënësve të klasës së IX-të në fermën “Albanët”. Ata kaluan një ditë plot aktivitete si: organizimi i lojërave të ndryshme, kërcime dhe barbeque, e më pas argëtimi i tyre ishte në garat tek kartodromi