Kampi veror - Albanet
Ekskursione
June 22, 2017
Festa e zogjve
June 22, 2017

Kampi veror

Mirë se erdhët në kampin veror Albanët!

Sapo kemi filluar me larminë e aktiviteteve për këtë verë. Sport, pikturë, kërcim, aktrim, lojëra uji, lojëra tavoline, lojëra sportive, muzik, anglisht, orë gatimi, kinema, ekskursione e shumë orë zbavitje të tjera nën drejtimin e mësuesve specialist dhe asistent.

Kampi Alban është vendi ku fëmijët jo vetëm argëtohen, por edhe zhvillojnë aftësi sociale, komunikuese dhe artistike.

Së bashku me ju, vera është edhe më e bukur!