Festa e zogjve - Albanet
Kampi veror
June 22, 2017
T’i duam dhe t’i mbrojmë kafshët
June 22, 2017

Festa e zogjve

Të veshur më kostume shpendësh, nxënësit e klasave të dyta, performuan në ajrin e pastër vjersha,këngë e shumë kuriozitete mbi zogjtë. Me shumë mjeshtëri ata realizuan edhe pjesën edukative “Plepi dhe zogjtë”, duke theksuar idenë e ndërgjegjësimit mbi mbrojtjen e natyrës.