Vizitë në fermën Albanet - Albanet
Projekti me temë “Bimët”
October 19, 2022
Bisedë me shkrimtarin e njohur për fëmijë z. Viktor Canosinaj
December 13, 2022

Vizitë në fermën Albanet

Nxënësit e klasës së VII, të V dhe të IV, kaluan nje ditë argëtuese në fermën “Albanët”. Duke shijuar rrezet e diellit organizuan aktivitete te ndryshme. ⚽️🛝🥇🎨🧩🎲