T’i duam dhe t’i mbrojmë kafshët - Albanet
Festa e zogjve
June 22, 2017
Atmosferë festive sot në kopshtin tonë
September 9, 2017

T’i duam dhe t’i mbrojmë kafshët

“T’i duam dhe t’i mbrojmë kafshët” ishte tema e projektit të zhvilluar nga klasat e para në IJP Albanët.

Një projekt me karakter shkencor , edukues, formues, ku nxënësit, jo vetëm morën njohuri nga bota e kafshëve, por edhe u ndërgjegjësuan mbi rëndësinë e respektimin të natyrës dhe të gjallesave, si pjesë e jetës në planetin tonë të përbashkët.

Nxënësit tanë e sollën këtë projekt nëpërmjet vjershave, interpretimit, këngës, kërcimit dhe kurioziteteve të cilat i kishin mësuar me shumë dashuri.