Sporti është shëndet - Albanet
Make a shoebox house
March 3, 2019
Udhëtim në historinë dhe kulturën e Francës dhe Anglisë
March 3, 2019

Sporti është shëndet

Në shkollën tonë një vend të rëndësishëm zë edhe sporti. Një ndeshje e jashtëzakonshme basketbolli, sikur të ishin profesionistë të vërtetë, është luajtur nga nxënësit e klasës VIII dhe të klasës IX. Shkolla “Albanët” është krenare për djemtë dhe vajzat që luajnë, argëtohen, edukohen dhe zhvillohen fizikisht me anë të këtyre disiplinave sportive. Takimet e sotme për Kampionatin e IV të Basketbollit ishin:

Djem: Klasa IX – VIII 8 – 16. Koshshënuesi më i mirë Dionis Kacani (8 pikë) dhe Antonio Bineri (8 pikë) klasa VIII.

Vajza: Klasa IX – VIII. 20 – 4. Koshshënuesja më e mirë: Dea Gjoka