Projektin me temë "Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore”. - Albanet

Projektin me temë “Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore”.

Nxënësit e klasës së shtatë kanë vizituar sot ambjentet e stacionit meteorologjik, MeteoAlb.
December 13, 2022
“Arkeologu i vogël”
December 13, 2022

Projektin me temë “Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore”.

Në lëndën e diturisë së natyrës, sot nxënësit e klasës së 3-A prezantuan projektin me temë “Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore”.
Të ngrënit shëndetshëm dhe me masë është baza për një të ardhme pa sëmundje dhe krijimin e një trupi dhe mendje vitale.