Projekti ''Toka në sistemin diellor" - Albanet
Shkolla Albanët pati nderin dhe kënaqësinë të inaguroje bibliotekën frankofone
September 30, 2022
Projekt me temë: Classroom Objects;
October 19, 2022

Projekti ”Toka në sistemin diellor”

Nxënësit e klasës së shtatë zhvilluan veprimtarinë praktike “Toka në sistemin diellor”, ku ndërtuan modele të cilat tregojnë vendin e Tokës në sistemin diellor, pasojat gjeografike të rrotullimit të Tokës rreth vetes, pozicionin e Tokës kundrejt Diellit në ditët e ekuinokseve dhe solsticeve etj. 🌍